NYHEDER - LINDTEK

Go to content

Main menu

NYHEDER

APEX MOTOR EUROPA

Vi har lavet en samarbejds aftale omkring salget af Apex mini quad i Europa .   Fabrikken har igennem de sidste år haft et godt salg i Danmark sammen med Goes Nord og Pro Atv samt i England og lidt i tyskland, men man ønsker nu at udvide salget mere i hele Europa.  
Lindtek er udpeget som Apex Motor EU  - og vil i samarbejde med vores kolegaer og forhandlere nu udvide vores sortiment på denne front.

Der er nye 50 ccm på vej hjem der bliver præsenteret iaugust måned, og sammen med dem kommer der nogle nye 2014 MXR versioner hvor der på den sidste skal nævnes et nyt og bedre koblingssystem.   
Flere nyheder følger senere.
Kig forbi www.apexmotor.eu  -  tryk på billedet og kig ind.  

GAS GAS DANMARK skifter ejer
Efter 12 som importør for det spanske Gas Gas har Lindtek nu besluttet at overdrage importen til Erik Blæsbjerg på Sjælland
.
Lindtek har haft et godt samarbejde med den spanske fabrik,
som igennem alle årene har været en af de førende i verden i trial og enduro maskiner.
Gas Gas har et meget stort program af maskiner med særlig styrke i 2 takt teknologien med et utal af VM sejre og mesterskaber bag sig.
Erik Blæsbjerg er selv aktiv i på enduro og trial sporten og driver samtidigt Herlev autoværksted.
Reservedelslageret er flyttet til Herlev nu hvor i nu kan bestille og Erik kommer ud til løbene med sin bil hvor du kan hente det du skal bruge.
Kig forbi www.gasgas-danmark.dk

NYHED 2013


GENERATOR  - en ny udviklet generator af enverter typen.  Hvad er det ?   Jo det betyder at maskinen giver 230 v uanset omdrejninger - således kan man tilkoble alt mulig finere udstyr.  Prisen er god - den nærmeste konkurent er Honda med en pris på 12500,-   så med vores pris på 6995,- for det samme produkt meget interesant.  

Kig værktøj sektionen

NYHED 2013

E ATV nyhed - Der er nu kommet en ny version af den fine E-atv.    Der er lavet nyt plastik  - med ny design der giver et sejt look.

En helt ny opbygningen af forenden giver for det første en bredere hjul afstand - 1.30   - men også lige så vigtigt en længere hjulvandring op og ned - og sidts men ikke mindst en bedre styregeometri der gør maskinen endnu mere sving venligt.


LINDTEK udvider i Norge

Vi vil i 2013 opbygge et nyt forhandler net af vores produkter .  

Kig på vores nye hjemmeside for det norske marked.   -  klik på billedet

SCOTT 2013 er nu klar    En helt ny serie af tøj i mange utrolieg fede kombinationer.  
Nye hjelme - særligt en ny 400 serie der er udover et specielt design der er tilpasset nakkekraver - så også har en utrolig lav vægt
Tøjet kan ses på siden og er i butikken i Januar måned.
Det nye system er at man har et udvalg i butikken - men eller leverer ugen efter i de størrelser der måske ikke er på hylden.  

EL LØBEHJUL

Denne sjove løbehjul  - perfekt til pit bike - sjov i byen eller hjemme.   Kan køres af alle

Leveres 800 W - komplet med lader

Topfart i økonomi drift km/t 20
Topfart i standard drift km/t 30

Pris incl. moms kr. 3900,-

CAN AM RACING i Danmark.
Den mest vindende quad i øjeblikket kommer nu ind på det danske marked med fornyet kraft.  I et nyt samarbejde sammen med Lindtek Motorsport og Can am  vil man nu præsenterer Can am´s nye DS 450 MX 2013,  der er en af de fineste racequads i branchen.
Maskinen leveres med blandt andet brede A-arme – fox dæmpere – race set up, nerf bars og meget andet  - kort sagt klar til banen.  De har i forhold til 2012 modellen yderligere 3 cm vandring på forhjulene, så er en af de længste standard vandringer på markedet, så den kan klare de store huller på crossbanerne.  
Maskiner og reservedele vil være hos Lindtek Motorsport eller fra centrallager i Belgien.  De nye maskiner er bestilt og vi ser frem til de ankommer fra fabrikken.
Lindtek Motorsport der udover nu Can am også har det tyske E-atv og et sport program i udstyr,  har udviklet sig til e af Danmarks største off road centre nu, sammen med den mange år i trial og cross sporten med Gas Gas.   

LIDT BILLEDER FRA VORES FORSKELLIGE BUTIKS RUM

Back to content | Back to main menu